AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax mag dit seizoen wederom een prijs extra bijschrijven!

Ajax is wederom de ploeg die de prijs als sportiefste ploeg in ontvangst mag nemen. Dit heeft de KNVB via haar website bekendgemaakt.

“Alle competitiewedstrijden van dit seizoen zijn beoordeeld op sportief en respectvol gedrag van een team op het veld, zoals het aantal gele en rode kaarten, het respect ten opzichte van de scheidsrechter en de tegenstander en het gedrag van spelers en teamofficials.” “Uit deze beoordeling kwam dat van alle clubs uit het betaald voetbal Ajax zich het afgelopen seizoen het sportiefst heeft getoond. Dit betekent dat Ajax de titel voor meest sportieve team van het seizoen prolongeert.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.