AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax dreigt naast Kroatisch supertalent te grijpen’

Ajax grijpt misschien naast Robert Muric. Maanden geleden werd al naar buiten gebracht dat er een akkoord zou zijn tussen Ajax en Dinamo Zagreb, maar volgens de Kroaten is hier absoluut geen sprake van.

De zeventienjarige Muric geldt als één van de grootste talenten van Kroatië en wordt gevolgd door de gehele Europese top. Ajax leek hem binnen te halen voor een bedrag van 250.000 euro, maar nadat eerder Marc Overmars al liet weten dat die berichten voorbarig waren benadrukt Dinamo Zagreb nu dat er van een deal absoluut geen sprake is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.