AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Van Gaal en Londense topclubs strijden om Ajax-verdediger’

Er is een strijd losgebarsten om een groot verdedigend talent van Ajax. Zowel Manchester United, Arsenal en Tottenham Hotspur zijn in de race voor deze 22-jarige verdediger. Volgens The Daily Telegraph gaat het om Joel Veltman.

De 22-jarige Veltman brak dit seizoen door bij Ajax en is inmiddels niet meer weg te denken uit de basis van de Amsterdammers. De kans is groot dat de mandekker komende zomer met het Nederlands elftal meegaat naar het WK in Brazilië en met name in Engeland is men erg onder de indruk geraakt van de kwaliteiten van Veltman.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.