AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Twee Ajacieden moeten Van Gaal volgen naar Manchester United’

De kans is aanzienlijk dat Louis van Gaal na het WK trainer wordt van Manchester United. Dit zou slecht nieuws kunnen betekenen voor Ajax. Volgens The Sun wil de oefenmeester dan twee spelers van Ajax meenemen. Het zou gaan om Joel Veltman en Davy Klaassen.

Van Gaal kent beide spelers goed omdat hij momenteel al met hem samenwerkt bij het Nederlands elftal en ziet de jongelingen als enorme talenten. Omdat Manchester United ‘slechts’ honderd miljoen euro beschikbaar heeft voor aankopen, ziet de huidige bondscoach van Oranje de twee Ajacieden als goedkope en goede versterkingen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.