‘Ajax gaat werk maken van Marokaans wonderkind van Milan’

Ajax wil weer de beste jeugdopleiding van de wereld krijgen. Uiteraard horen daar de beste talenten uit de wereld in. Het Italiaanse Calcio Mercato beweert dat de Amsterdammers hun zinnen hebben gezet op Hachim Mastour. Een Marokaans supertalent dat momenteel bij AC Milan speelt.

Ajax wil ongeveer een miljoen euro voor hem betalen. In de opleiding bij Milan maakt hij een geweldige indruk. Ze zullen hem dan ook niet snel laten gaan, maar Ajax zou proberen om de technicus ervan te overtuigen dat hij in Amsterdam een betere opleiding kan krijgen en meer kans maakt op een doorbraak als profvoetballer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.