AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Met Frank de Boer haalt Barca een Johan Cruijff binnen’

De kans is niet groot dat Barcelona aan gaat kloppen bij Ajax voor Frank de Boer. De relatie die de succestrainer heeft met Johan Cruijff is problematisch voor de Catalaanse topclub.

“Als ze Frank de Boer contracteren, halen ze Johan Cruijff binnen. En dat is het laatste wat ze willen. Cruijff heeft de laatste tijd weer flinke kritiek op het bestuur en dat blokkeert een eventuele komst van De Boer behoorlijk”, laat NOS-correspondent Edwin Winkels weten. Behalve De Boer staan ook Ernesto Valverde, Luis Enrique en Paco Jémez op het lijstje van Barcelona met mogelijke opvolgers voor Martino, die na dit seizoen zo goed als zeker moet vertrekken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.