AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Manchester United toont interesse in Aras Ozbiliz’

Aras Ozbiliz heeft zich in de kijker gespeeld van Manchester United. De vleugelflister die 1,5 geleden nog bij Ajax speelde en voor een miljoen werd verkocht aan Kuban Krasnodar maakt flink furore in Rusland. Vorig seizoen werd hij al voor tien miljoen doorverkocht aan Spartak Moskou. Nu is ManU dus in de running. Dit schrijft een prominente voetbalcommentator in Sovsport.

Er zaten onlangs scouts van United voor de Armeniër op de tribunes en de aanvaller twijfelde aan zijn eigen spel. Volgens Lovchev was die twijfel onterecht: ‘Özbiliz was boos na de wedstrijd en zei dat United nu niet meer voor hem zal komen, maar ik weet zeker dat ze nog terug zullen keren. Arjen Robben heeft dezelfde kenmerken en speelt nu bij Bayern München. Bij Spartak wordt Özbiliz echter niet goed gebruikt.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.