AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax mist speler als Davy Propper’

De heren van het Voetbalprogramma Voetbal International hebben genoten van Vitesse – Ajax deze week. De heren vonden dat de Arnhemmers met de rust al met 6-0 voor moesten staan, maar geven Ajax de credits voor een mooie comeback in de tweede helft.

‘Vitesse heeft meer creativiteit in het elftal dan Ajax’, stelt Derksen. ‘In het begin maakte Vitesse daar gebruik van, net als meer clubs in Nederland. Frank de Boer ziet dat driekwartier aan en die weet dat dan te ontregelen. Met geweldig positiespel weten ze de wedstrijd te controleren en over te nemen’, vervolgt ‘de snor’, die bij Vitesse genoot van Davy Pröpper. ‘Zo’n speler heeft Ajax niet.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.