AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

WEEKENDKNALLER! Voorspel risicoloos drie potjes en win 3250 eurootjes!!

Dit weekend worden er weer een aantal spannende wedstrijden gespeeld op de velden. Zo speelt Vitesse tegen Ajax, Ontvangt Feyenoord de heren van RKC en speelt Anderlecht tegen Club Brugge! Wil jij deze wedstrijden op een nog leukere manier beleven? Neem dan nu een kijkje bij het wedkantoor ComeOn! Als je nu bij hun een accountje aanmaakt dan krijg je maar liefst 5 euro PER DIRECT GESTORT!! Je hoeft dus zelf niet te storten, je kunt direct je centen ophalen! Echt waar! Mocht je wel een storting willen doen dan krijg je maar liefst tot 300 euro gratis op je eerste storting! Klik nu hier om je in te schrijven en profiteer direct van deze tijdelijke actie!

 

Zie hieronder de notering voor de wedstrijd Vitesse – Ajax:

Zie hieronder de notering voor de wedstrijd Feyenoord – RKC:

Zie hieronder de notering voor de wedstrijd Anderlecht – Club Brugge:

  • Anderlecht wint: 2,10
  • Gelijkspel: 3,35
  • Club Brugge wint: 3,25

Mocht je bijvoorbeeld willen inzetten op een gelijkspelletje en een storting doen van 25 euro? Dan zou je er 25 + 5 per direct bovenop krijgen. Als je deze BONUS dan zou inzetten, zou je zomaar 30 x 3,60 x 9,00 x 3,35= 3256,20 euro kunnen bijschrijven! En dit met een totaal risicoloze weddenschap! Klik nu hier om je in te schrijven en zet je voetbalverstand om in euro’s!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.