AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Siem de Jong tekent bij als hij niet vertrekt’

Siem de Jong zal een nieuw contract bij Ajax tekenen mocht hij blijven deze zomer. De Jong zet in op een transfer naar het buitenland, maar mocht er geen club voorbij komen dan zal hij zijn krabbel zetten. Een transfervrij vertrek behoort voor de international namelijk niet tot de mogelijkheden.

“Als Siem komende zomer bij ons blijft, gaat hij inderdaad bijtekenen. Dat is de intentie van beide partijen”, vertelde Overmars aan Voetbal International. De aanvoerder ontbrak in een groot aantal wedstrijden wegens blessures en staat ook momenteel wegens een hamstringkwetsuur buitenspel. ”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.