AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Armeense vleugelflitser houdt nog steeds van Ajax’

Aras Özbiliz heeft snel naamgemaakt in Rusland. Vorig seizoen verruilde hij Ajax voor Kuban Krasnodar, dat een miljoen euro voor hem betaalde. Hij had daar een topseizoen en werd vervolgens voor tien miljoen euro doorverkocht aan Spartak Moskou.

‘Ik zit hier met een dubbel gevoel. Ik vind het mooi dat ik het hier in Rusland gered heb. Maar ik hou nog steeds van Ajax en vind het jammer dat ik daar niet ben doorgebroken’, vertelt de ex-Ajacied verder. ‘Tuurlijk, mijn debuut was geweldig, net als het kampioenschap van 2011. Schitterend, die huldiging op het Museumplein. Mijn bijdrage aan de landstitel was niet heel groot, maar elk steentje telt. Dus ik ben blij dat ik het eerste heb gehaald bij Ajax, want dat is wat je als jonge jongen wilt. Maar ik was graag basisspeler geworden. Nu heeft Nederland me niet echt kunnen zien. Misschien heeft Ajax net te weinig geduld met me gehad.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.