AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

TOPVOETBAL! ‘PEC wint in beker van NEC, Porto pakt volle buit tegen Benfica!’

Vanavond staan er een aantal hele mooie wedstrijden op programma. PEC Zwolle speelt in de halve eindstrijd van de KNVB Beker tegen NEC en FC Porto ontvangt Benfica in de strijd om de Portugese beker. Wil jij deze wedstrijden op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij ComeOn! Als je nu bij hun een accountje aanmaakt dan krijg je maar liefst 5 euro PER DIRECT GESTORT!! Je hoeft dus zelf niet te storten alleen je centen op te halen! Echt waar! Mocht je wel een storting willen doen dan krijg je maar liefst tot 300 euro gratis op je eerste storting! Klik nu hier om je in te schrijven en profiteer direct van deze tijdelijke actie!

Zie hieronder de notering van PEC – NEC:

Zie hieronder de notering van Porto – Benfica:

Zie hieronder de notering van Liverpool – Sunderland:

Mocht je bijvoorbeeld willen inzetten op drie gelijkspelletjes en een storting doen van 25 euro? Dan zou je er 25 + 5 per direct bovenop krijgen. Als je deze BONUS dan zou inzetten, zou je zomaar 30 x 3,45 x 3,15 x 8,00= 2608,20 euro kunnen bijschrijven! En dit met een totaal risicoloze weddenschap! Klik nu hier om je in te schrijven en zet je voetbalverstand om in euro’s!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.