AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Johan Cruijff: ‘Neymar is het probleem van Barcelona’

Johan Cruijff heeft vandaag hard uitgehaald naar het bestuur van FC Barcelona. Volgens ‘El Salvador’ hebben ze een grote fout gemaakt met het aantrekken van Neymar.

“Het grote probleem van Barcelona is Neymar. Hij is een geweldige speler, daar bestaat geen twijfel over. Maar je kan een speler van 21 jaar niet een contract laten tekenen met een hoger salaris dan de spelers die alles al hebben gewonnen. Niemand van 21 jaar is een God. Als je al de beste speler van de wereld (Lionel Messi, red.) in huis hebt, kan een 21-jarige niet ineens de grote man zijn. Op 26-jarige leeftijd kan dat wel, maar niet als je 21 bent.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.