AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax is niet bepaald een club die wij een warm hart toedragen’

John Schurer, voorzitter van de supportersvereniging van FC Groningen is niet blij met de transfer van Zivkovic naar Ajax. Dit meldt hij in een onderhoud met de Volkskrant. ‘Nu zijn we aan het opleiden voor Ajax’ Waarom niet nog een paar jaar rijpen bij ons?

”Hij gaat naar Ajax hè. Dat is nou niet bepaald een club die we een warm hart toedragen”, zegt de Groninger zonder enige twijfel. Toch heeft Schurer begrip voor de keuze van Zivkovic om de Euroborg te verlaten: ”Richairo is zeventien jaar. Als je dan naar Ajax kunt, snap ik dat wel. Dat is een droom. Die wil ik hem niet afnemen. Maar als supporter vind ik het jammer. Jeugdspelers worden steeds meer handelswaar op deze manier.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.