AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Real Madrid pakt de winst tegen Barcelona, Roda kansloos in Eindhoven’

Dit weekend staan er weer veel mooie wedstrijden op het programma. PSV speelt o.a tegen Roda, Real Madrid ontvangt Barcelona in ‘El Clasico’ en Chelsea speelt tegen Arsenal. Wil jij deze wedstrijden op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij ComeOn! Als je nu bij hun een accountje aanmaakt dan krijg je maar liefst 5 euro PER DIRECT GESTORT!! Je hoeft dus zelf niet te storten alleen je centen op te halen! Echt waar! Mocht je wel een storting willen doen dan krijg je maar liefst tot 300 euro gratis op je eerste storting! Klik nu hier om je in te schrijven en profiteer direct van deze actie! Je zou het dan vandaag al kunnen inzetten op vele verschillende wedstrijden!

Zie hieronder de notering van PSV – Roda JC:

Zie hieronder de notering van Real Madrid – Barcelona:

  • Real Madrid wint: 2,20
  • Gelijkspel: 3,45
  • Barcelona wint: 3,20

Zie hieronder de notering van Chelsea – Arsenal:

Mocht je bijvoorbeeld willen inzetten op drie gelijkspelletjes en een storting doen van 25 euro? Dan zou je er 25 + 5 per direct bovenop krijgen. Als je deze BONUS dan zou inzetten, zou je zomaar 30 x 6,85 x 3,45 x 3,30= 2339,62 euro kunnen winnen! En dit met een totaal risicoloze weddenschap! Klik nu hier om je in te schrijven en zet je voetbalverstand om in euro’s!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.