AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Klaas-Jan Huntelaar misschien terug naar Nederland’

Klaas-Jan Huntelaar is momenteel op dreef voor zijn werkgever Schalke 04. Toch sluit de 30-jarige aanvaller een terugkeer naar de Eredivisie op termijn niet uit. Dit zegt hij in gesprek met Voetbal International.

“Misschien ga ik nog wel weer in Nederland spelen, als ik wat ouder ben”, zegt Huntelaar. “Hoewel ik er meteen bij moet zeggen dat het er niet aantrekkelijker op wordt met die kunstgrasvelden”, vervolgt hij. Huntelaar vindt het niet kunnen dat een aantal clubs in de Eredivisie op kunstgras spelen. “Iedereen speelt elke week óf op dat kunstgras óf op gewoon gras, zo zou het moeten zijn. Hierdoor maak je je eigen competitie zwakker en minder aantrekkelijk.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.