AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax wordt mogelijk de slechste kampioen van de eeuw

Ajax speelde gisteren gelijk tegen NAC Breda. Een week eerder speelde de Amsterdammers 1-1 in de eigen ArenA tegen Cambuur. Er bestaat een kans dat we qua punten de slechtste kampioen krijgen van deze eeuw.

Ajax bezet momenteel de koppositie in de Eredivisie. Met nog zes duels te spelen, hebben de Amsterdammers 59 punten. PSV is cijfermatig de slechtste kampioen van deze eeuw. In het seizoen 2007/2008 eindigde de ploeg uit Eindhoven eerste met slechts 72 punten. Dit was tijdens het knotsgekke seizoen waarin Ajax en AZ op de laatste speeldag ook nog kans maakte op de landstitel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.