AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Frank de Boer loopt knieblessure op na duel met Kenneth Perez

Frank de Boer heeft een blessure opgelopen aan zijn knie. Dit gebeurde tijdens een wedstrijd van Lucky Ajax tegen DVVA (2-2). Hij raakte geblesseerd tijdens een duel met Kenneth Perez. Hij heeft een scheur in zijn mediale band van zijn linkerknie opgelopen. Hij zal anderhalve maand moeten revalideren.

“Na een minuut of vijf tikte Kenneth de bal wat ver voor zich uit. Frank dacht dat hij de bal wel aan hem zou overlaten, maar Kenneth wilde zich herstellen, waardoor ze allebei tegelijk uithaalden en de ongelukkige botsing ontstond”, zegt coach Henk Medik in gesprek met De Telegraaf.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.