AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax meldt zich bij Barcelona voor 21-jarige middenvelder’

Ajax hoopt zich volgend seizoen te versterken met Javier Espinosa. Dit weet Sport te melden. De interesse zou zeer concreet zijn, en hij heeft een aflopend contract. Marc Overmars zou hem zelfs al een aanbieding hebben voorgelegd.

De 21-jarige Espinosa debuteerde nog niet in het eerste van Barcelona, maar kwam al wel negentig keer uit voor Barcelona B. Dat elftal komt uit in de Segunda Division, de Jupiler League van Spanje. Dit seizoen is de kleine middenvelder uitgegroeid tot smaakmaker van de reserveploeg en heeft hij zich enorm ontwikkeld.

 

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.