AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Feyenoord houdt aanval van PSV af, Ajax blijft solide aan kop’

Deze week staan er weer vele mooie wedstrijden op het programma. Zo speelt PSV thuis tegen FC Utrecht, en gaat Feyenoord op bezoek bij FC Groningen. Wie pakt de winst en wie delft het onderspit?

ComeOn.com geeft je de mogelijkheid om GEHEEL GRATIS te wedden op deze wedstrijden. Het enige wat je moet doen om hier gebruik van te maken, is hier een accountje aanmaken. Zij storten er dan per direct vijf euro in die je kan inzetten! Daarnaast krijg je ook 300 euro GRATIS op je eerste storting! Waanzinnig toch? Wie zegt er nu nee, tegen deze gratis centen? 305 euro zo in de tas, zonder een risico te lopen. Volgens Comeon.com pakken Ajax, PSV en Feyenoord alle drie de winst dit weekeinde.

Zie hieronder de notering van PSV – FC Utrecht:

Zie hieronder de notering van Groningen – Feyenoord:

  • Groningen wint: 4,15
  • Gelijkspel: 3,75
  • Feyenoord wint: 1,76

Zie hieronder de notering van Ajax – Cambuur:

Mocht je bijvoorbeeld willen inzetten op drie gelijkspelletjes en een storting doen van 25 euro? Dan zou je er 25 + 5 per direct bovenop krijgen. Als je deze BONUS dan zou inzetten, zou je zomaar 30 x 6,05 x 3,75 x 6,15= 4185,84 euro kunnen winnen! En dit met een totaal risicoloze weddenschap! Klik nu hier om je in te schrijven en zet je voetbalverstand om in euro’s!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.