AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Van Hanegem: ‘Pluim voor Veltman na elleboog-incident’

Graziano Pelle is door de KNVB voor vier duels geschorst na zijn elleboogstoot op Joel Veltman. Feyenoord is inmiddels akkoord gegaan met dit schikkingsvoorstel. Willem van Hanegem wil het incident niet kleiner maken dan dat het is, en spreekt er ook schande van. Maar soms gebeuren er dingen in het veld tijdens het voetbal.

‘Pellè leek zondag in elk geval wel te beseffen hoe zwaar een goede prestatie in een Klassieker voor Feyenoord telt. En dat kon je volgens mij lang niet van iedereen bij Feyenoord zeggen”, aldus Van Hanegem, die tegen zijn natuur in complimenten geeft aan een speler van Ajax: ”Alle lof trouwens voor die Veltman, die de zaak na afloop niet groter heeft gemaakt dan het was. Zo hoort het.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.