AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax underdog in treffen met Feyenoord’

Aankomende zondag staat de ‘klassieker’ Feyenoord – Ajax weer op het programma. Ajax heeft wat goed te maken na de kansloze nederlaag tegen Salzburg afgelopen donderdag. En Feyenoord vecht voor de laatste kans in de strijd om het kampioenschap. Wie pakt de winst en wie delft het onderspit?

ComeOn.com geeft je de mogelijkheid om GEHEEL GRATIS te wedden op deze pot. Feyenoord is de favoriet om deze wedstrijd naar haar hand te zetten met een quote van (2,10). Het enige wat je moet doen is hier een accountje aanmaken. Zij storten er dan per direct vijf euro in die je kan inzetten op FEYENOORD – AJAX! Daarnaast krijg je ook 300 euro GRATIS op je eerste storting! Waanzinnig toch? Wie zegt er nu nee, tegen deze gratis centen? 305 euro zo in de tas, zonder een risico te lopen.

Zie hieronder de gehele notering van Feyenoord – Ajax:

Mocht je bijvoorbeeld willen inzetten op een gelijkspel en een storting doen van 25 euro? Dan zou je er 25 + 5 per direct bovenop krijgen. Als je deze BONUS dan zou inzetten, zou je zomaar 30 x 3,40= 114 euro kunnen winnen! En dit met een totaal risicoloze weddenschap! Klik nu hier om je in te schrijven en zet je voetbalverstand om in euro’s!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.