AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax zet AZ met speels gemak opzij’

Dit weekend worden er weer vele mooie wedstrijden gespeeld. Zo speelt Ajax in eigen huis tegen AZ en Feyenoord gaat op bezoek bij FC Twente. Wie boekt er resultaat en wie delft het onderspit? Volgens het wedkantoor ComeOn heeft Ajax een makkie tegen AZ , en wint FC Twente van Feyenoord.

ComeOn geeft de bezoekers die zich via deze website registreren tot en met 300 euro gratis op een eerste storting. Daarnaast krijg je ook 5 euro om direct in te zetten! Je hoeft hier dus niet voor te storten, je krijgt je centen direct na inschrijving! Hieronder hebben wij de noteringen geplaatst van de desbetreffende wedstrijden:

De noteringen van bookmaker ComeOn voor Ajax – AZ:

De noteringen van bookmaker ComeOn voor Twente – Feyenoord:

Mocht je dus willen inzetten op bijvoorbeeld twee gelijkspelletjes? Dan krijg je het dikgedrukte bedrag terug! Mocht je bijvoorbeeld een storting willen doen van 25 euro? Dan krijg je er per direct 25 + 5 euro bijgestort! Als je dit zou inzetten dan zou je dus zomaar 30 x 4,75 x 3,70= 527,25 euro kunnen winnen! En dit met een totaal RISICOLOZE WEDDENSCHAP!! Je eigen 25 euro hou je namelijk voor jezelf! Uiteraard kun je ook inzetten op honderden andere wedstrijden! Die vind je allemaal op ComeOn.com! Klik nu hier om je in te schrijven en zet vandaag nog je voetbalverstand om in geld!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.