AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Vertrek naar Ajax komt te vroeg voor Richairo Zivkovic’

Richairo Zivkovic heeft indruk gemaakt. Ajax wil hem volgend seizoen graag overnemen van FC Groningen, en onlangs stapte hij over naar het managementbureau van Sjaak Swart. Oud-spits Martin Drent denkt dat een overgang nog te vroeg komt.

Wat ik van hem zie, denk ik dat hij eerst moet zorgen dat hij bij FC Groningen een basisplaats verovert”, zo tekende Ajax Showtime op uit de mond van de Groningse clubicoon. “Hij is een interessante speler. Hij is snel en het scoren gaat hem redelijk af. De stap naar een topclub lijkt mij echter te vroeg.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.