AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Krijg 5 euro om IN TE ZETTEN op de Europa League vanavond! (Niet storten, GRATIS SPELEN!)

Vanavond komen Ajax en AZ in actie voor de Europa League. Ajax speelt in eigen huis tegen Red Bull Salzburg, en AZ gaat op bezoek bij Slovan Liberec. Wie boekt er resultaat en wie delft het onderspit? Volgens het wedkantoor ComeOn pakt Ajax met gemak Salzburg in, en wint Slovan Liberec van AZ.

ComeOn geeft de bezoekers die zich via deze website registreren tot en met 300 euro gratis op een eerste storting. Daarnaast krijg je ook 5 euro om direct in te zetten! Je hoeft hier dus niet voor te storten, je krijgt je centen direct na inschrijving! Hieronder hebben wij de noteringen geplaatst van de desbetreffende wedstrijden:

De noteringen van bookmaker ComeOn voor Ajax – Salzburg:

  • Ajax wint 1,95
  • Gelijkspel 3,30
  • Red Bull Salzburg wint 3,75

De noteringen van bookmaker ComeOn voor Liberec – AZ:

Mocht je dus willen inzetten op bijvoorbeeld twee gelijkspelletjes? Dan krijg je het dikgedrukte bedrag terug! Mocht je bijvoorbeeld een storting willen doen van 25 euro? Dan krijg je er per direct 25 + 5 euro bijgestort! Als je dit zou inzetten dan zou je dus zomaar 30 x 3,30 x 3,25= 321,75 euro kunnen winnen! En dit met een totaal RISICOLOZE WEDDENSCHAP!! Je eigen 25 euro hou je namelijk voor jezelf! Klik nu hier om je in te schrijven en zet vandaag nog je voetbalverstand om in geld!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.