AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

De Boer: ‘Ik wil met Ajax zeker de halve finales halen’

Donderdag speelt Ajax in de Europa League tegen Red Bull Salzburg. De Boer heeft complimenten over voor deze tegenstander.

Onlangs bekeek De Boer een wedstrijd van ze tegen Bayern Munchen. De Oostenrijkers wonnen maar liefst met 3-0 van de Rekordmeister. “Het is niet dat ik geschrokken ben, maar ik zag wel een heel goed en dynamisch team”, zegt de trainer op de clubsite. “Ze hebben veel voetballend vermogen en speelden Bayern München helemaal weg. Ik denk dat Bayern misschien twee of drie kansen heeft gehad.”

“Ze zitten op een roze wolk en daar moeten wij ze van af proberen te schoppen”, vervolgt de Ajax-coach, die ambitieuze plannen heeft. ‘Ik wil zeker de halve finales halen. Of dat realistisch is, moeten we afwachten. Maar die druk moeten we ons opleggen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.