AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Maxwell trots op vriendschap met Zlatan Ibrahimovic’

Maxwell en Zlatan Ibrahimovic kennen elkaar al sinds hun Ajax tijd. De Braziliaan is blij met zijn band met de Zweedse scherpschutter.

In Amsterdam ontstond een hechte vriendschap tussen Maxwell en Ibrahimovic en die is alleen maar verbeterd volgens de één maand oudere Maxwell. “Ik ken hem sinds zijn negentiende. Zijn drang om te winnen is vandaag de dag nog net zo groot. Dat is wat me verrast”, aldus de Braziliaan tegen Le Parisien. “Ondanks de vele titels die hij gewonnen heeft, wil hij altijd meer. Zlatan is een voorbeeld voor ons. Ik ben trots op mijn vriendschap met Zlatan. Ik ben heel blij dat we al zolang samenspelen. Dat is bijzonder in het voetbal”, zegt Maxwell, die Ibrahimovic in de zomer van 2012 begroette in Parijs.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.