AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

WEEKENDKNALLER: Pak 2500 euro met een GEHEEL VRIJE INZET op wedstrijden!!

Dit weekend worden er weer vele mooie wedstrijden afgewerkt op de Europese velden. Vanavond staan o.a de potjes: PSV – Heracles en Club Brugge – Kortrijk op het programma. Morgen treffen de rivalen Twente en Vitesse elkaar! Wie boekt er resultaat en wie delft het onderspit?

ComeOn geeft de bezoekers die zich via deze website registreren tot en met 300 euro gratis op een eerste storting. Daarnaast krijg je ook 5 euro om direct in te zetten! Je hoeft hier dus niet voor te storten, je kunt direct je centen ophalen! Hieronder hebben wij de noteringen geplaatst van de desbetreffende wedstrijden:

De noteringen van bookmaker ComeOn voor PSV – Heracles:

De noteringen van bookmaker ComeOn voor Club Brugge – Kortrijk:

  • Club Brugge wint 1,50
  • Gelijkspel 4,05
  • KV Kortrijk wint 6,15

De noteringen van bookmaker ComeOn voor FC Twente – Vitesse:

Mocht je dus willen inzetten op bijvoorbeeld drie gelijkspelletjes? Dan krijg je het dikgedrukte bedrag terug! Mocht je bijvoorbeeld een storting willen doen van 25 euro? Dan krijg je er per direct 25 + 5 euro bijgestort! Als je dit zou inzetten dan zou je dus zomaar 30 x 5,10 x 4,05 x 3,90= 2416,64 euro kunnen winnen! En dit met een totaal RISICOLOZE WEDDENSCHAP!! Je eigen 25 euro hou je namelijk voor jezelf! Klik nu hier om je in te schrijven en zet vandaag nog je voetbalverstand om in geld!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.