AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Rafael van der Vaart keert niet meer terug bij Ajax’

Rafael van der Vaart zal zijn carriere niet beeindigen bij Ajax. Dit doet hij het liefst bij zijn huidige werkgever Hamburger SV. Deze vraag werd hem onlangs gesteld.

‘Ajax of HSV? Ik wil mijn carrière graag bij HSV beëindigen. Het is alleen de vraag of de club mij dan nog wil hebben en of ik nog goed genoeg ben’, stelt Van der Vaart, die ook bijvoorbeeld de VS niet uitsluit. ‘In voetbal kun je niets met zekerheid zeggen. Mijn huidige contract is in ieder geval niet belangrijk. We moet eerst zo snel mogelijk degradatie zien af te wenden.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.