AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Nog een seizoen als Ajax-reserve zie ik niet zitten inderdaad’

Kenneth Vermeer ziet een nieuw seizoen als reserve bij Ajax niet zitten. Zijn plek als eerste doelman moest hij onlangs afstaan aan Jasper Cillessen. Het is niet leuk om op de bank te zitten, maar heb me voorgenomen hard te trainen om mijn plek terug te krijgen onder de lat.

“Het is nu afwachten tot het einde van het seizoen. Dan zien we wel wat er gaat gebeuren. Nog een jaar op de bank zitten zie ik niet zitten, dat klopt”, erkent Vermeer. “De kans op een vertrek is er zeker, maar zo ver is het nog niet.” Het contract van de doelman loopt volgend jaar zomer af.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.