AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Buitenkansje: Krijg 5 euro en WIN vandaag 272 euro zonder te hoeven storten!

Dit weekend is er weer een overvloed aan mooie wedstrijden op de velden. Vanavond spelen o.a AZ en FC Groningen tegen elkaar in de eredivisie, en treffen Lierse en Anderlecht elkaar in de Jupiler Pro League. Wie boekt er resultaat en wie delft het onderspit?

ComeOn geeft de bezoekers die zich via deze website registreren tot en met 300 euro gratis op een eerste storting. Daarnaast krijg je ook 5 euro om direct in te zetten! Je hoeft hier dus niet voor te storten! Hieronder hebben wij enkele krakers op een rijtje gezet die op de planning staan dit weekend:

De noteringen van bookmaker ComeOn voor AZ – Groningen:

De noteringen van bookmaker ComeOn voor KV Mechelen – KRC Genk:

De noteringen van bookmaker ComeOn voor Utrecht – Ajax:

Mocht je dus willen inzetten op bijvoorbeeld drie gelijkspelletjes? Dan krijg je het dikgedrukte bedrag terug! Mocht je dus je gratis 5 euro willen inzetten? Dan zou je dus zomaar 5 x 3,85 x 3,25 x 4,35= 272,15 euro kunnen winnen! Uiteraard kun je ook een storting doen en zo een veelvoud van dit bedrag winnen! Tot maar liefst 300 euro kun je bovenop je eerste storting krijgen! Klik nu hier om je in te schrijven en zet vandaag nog je voetbalverstand om in geld!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.