AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax praat met Van Rhijn over nieuw contract

Ajax en Ricardo van Rhijn praten over een nieuw contract. Zijn oude verbintenis loopt af in 2015.

Mocht het niet tot een contractverlenging komen dan wil Ajax de rechtsback graag deze zomer verkopen. In dat geval kan Ajax nog een mooie transfersom opstrijken en voorkomt het een transfervrij vertrek uit de Amsterdam ArenA. Van Rhijn hoopt zich in de tweede seizoenshelft te verzekeren van een plekje in de WK-selectie van Oranje. De rechtsback lijkt samen met Gregory van der Wiel en Paul Verhaegh te moeten uitvechten wie naast Janmaat afreist naar Zuid-Amerika.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.