AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

KASSA: Voorspel drie wedstrijden en pak 312 euro vanmiddag! (GEEN STORTING NODIG!)

Dit weekend is er weer een overvloed aan mooie wedstrijden op de velden. Wie boekt er resultaat en wie delft het onderspit?

ComeOn geeft de bezoekers die zich via deze website registreren tot en met 300 euro gratis op een eerste storting. Daarnaast krijg je ook 5 euro om direct in te zetten! Je hoeft hier dus niet voor te storten! Hieronder hebben wij enkele krakers op een rijtje gezet die op de planning staan vandaag en morgen:

 

De noteringen van bookmaker ComeOn voor Eagles – Ajax:

De noteringen van bookmaker ComeOn voor Groningen – Twente:

De noteringen van bookmaker ComeOn voor Anderlecht – Club Brugge:

  • Anderlecht wint 1,58
  • Gelijkspel 3,90
  • Club Brugge wint 5,30

Mocht je dus willen inzetten op bijvoorbeeld drie gelijkspelletjes? Dan krijg je het dikgedrukte bedrag terug! Mocht je dus je gratis 5 euro willen inzetten? Dan zou je dus zomaar 5 x 4,45 x 3,60 x 3,90= 312,39 euro kunnen winnen! Uiteraard kun je ook een kleine storting doen en zo een veelvoud van dit bedrag winnen! Tot maar liefst 300 euro kun je bovenop je eerste storting krijgen! Klik nu hier om je in te schrijven en zet vandaag nog je voetbalverstand om in geld!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.