AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘FC Barcelona ziet in Ajax-doelman opvolger van Victor Valdes’

Jasper Cillessen mag zich in de belangstelling heugen van FC Barcelona. De Spaanse topclub ziet in de doelman van Ajax de ideale opvolger van Victor Valdés, die eerder al heeft aangegeven zijn aflopende contract niet te willen verlengen.

Volgens Sport is het Cillessen die vanaf volgend seizoen het doel van Barça moet gaan verdedigen. Om de keeper naar Spanje te lokken, wil de club acht miljoen euro overmaken naar de bankrekening van Ajax. De Spanjaarden verwachten dat dat genoeg is om het nog tot medio 2016 lopende contract van Cillessen af te kopen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.