AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Bijna gestopte Andersen over twee jaar leider van Ajax’

Lucas Andersen heeft een moeilijke tijd achter de rug bij Ajax. Even dacht hij zelfs zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. Zoveel heimwee had hij naar huis. Nu gaat het beter met Andersen. Zijn vriendin is overgekomen, en samen wonen zij nu in een appartement. Hij heeft meer vertrouwen en gaat steeds beter spelen.

Andersen heeft duidelijke doelstelling: “Ik wil binnen één à twee jaar de spelverdeler van Ajax zijn. Ik ben een speler die de bal veel in bezit moet hebben, het spel wil maken en de aanvalslinie wil ondersteunen. Ik zal uitgroeien tot een steunpilaar binnen het elftal van Ajax”, aldus Andersen, afgelopen seizoen nog goed voor acht Eredivisie-optredens namens de Amsterdammers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.