AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax start met reserves tegen Feyenoord vanavond’

Ajax start in het treffen met Feyenoord vanavond met een aantal andere spelers dan normaal. Hij wil de reserves speeltijd gunnen. Daarom zullen hoogstwaarschijnlijk Lerin Duarte, Kenneth Vermeer, Bojan Krkic en Stefano Denswil in de basis starten.

“Ik denk dat iedereen het verdient om te spelen”, zegt De Boer tegen De Telegraaf. “Als je het trainingskamp in Turkije bekijkt en nu ook weer deze week, is er gewoon heel goed getraind”, aldus de trainer over het luxeprobleem. “En daaruit leid ik af dat de reserves zich willen profileren. Daar kijk ik naar, maar ik wil ook winnen. Dus probeer ik zo’n sterk mogelijk elftal op te stellen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.