AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Wesley Sneijder wees aanbieding van Tottenham Hotspur af’

Wesley Sneijder kon een overstap maken naar de Premier League. De Londenaren wilden de middenvelder van Galatasaray dolgraag overnemen. De 29-jarige Nederlands international liet de Engelse club weten voorlopig nog bij Galatasaray te blijven.

De Nederlandse middenvelder kwam bovenaan het lijstje van Tottenham te staan, nadat bekend werd dat Andrea Pirlo een nieuw contract tekent bij Juventus. De Engelse club wil namelijk graag een ervaren middenvelder binnenhalen en liet het oog daarbij vallen op Sneijder. Deze heeft echter momenteel geen trek in een Londens avontuur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.