AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Bryan Ruiz toch inzetbaar tegen Ajax’

PSV lijkt in de kraker tegen Ajax toch te kunnen beschikken over aankoop Bryan Ruiz. De aanvaller, die door PSV wordt gehuurd van Fulham, krijgt mogelijk sneller dan gepland zijn werkvergunning. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat de international van Costa Rica zondag kan spelen tegen Ajax.

Normaal gesproken duurt het verstrekken van een werkvergunning tussen de tien en veertien dagen, zo meldt De Telegraaf. Omdat Ruiz al eerder in Nederland actief was, hij speelde twee seizoenen voor FC Twente, is hij bij de instanties bekend. Ruiz was onder andere al in het bezit van een burgerservicenummer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.