AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘De Boer niet tevreden over Kolbeinn Sigthorsson’

Frank de Boer is niet te spreken over de prestaties van Kolbeinn Sigthorsson. De spits scoort te weinig en dat weet ook trainer Frank de Boer. Het feit dat hij de eerste seizoenshelft al diverse spelers in de punt van de aanval heeft uitgeprobeerd, zegt wat dat betreft genoeg.

Danny Hoesen kreeg al enkele keren een basisplaats, terwijl ook Siem de Jong reeds in de spitspositie heeft gestaan. Sigthórsson kwam vijftien keer binnen de lijnen en scoorde slechts zes keer. “Dat ik veel heb gerouleerd, geeft aan dat ik niet tevreden ben. Ik denk dat iedereen had verwacht dat hij beter zou zijn, onze echte eerste spits was”, aldus De Boer in De Telegraaf.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.