‘FC Barcelona meldt zich bij Ajax voor Niklas Moisander’

FC Barcelona heeft zich bij Ajax gemeldt voor Niklas Moisander. Dat heeft het Finse Urheilulehti dinsdag laten weten. Coach Frank de Boer liet eerder al weten rekening te houden met een zomers vertrek van een aantal dragende spelers.

De Finse journalist Tomo Innanen weet het zeker: “Het is een feit dat Barcelona interesse heeft getoond in Moisander. Maar laten we niet op de zaken vooruitlopen, want het is heel normaal dat een club laat weten dat er interesse is en dat men vraagt wat iemand moet kosten. Dan is er nog een lange weg te gaan voordat het daadwerkelijk tot een transfer komt.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer