AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax verwacht vertrek van Blind, Moisander en Siem de Jong’

Frank de Boer verwacht komend seizoen niet meer te beschikken over Daley Blind, Niklas Moisander en Siem de Jong. Vorige zomer gingen Christian Eriksen (Tottenham Hotspur) en Toby Alderweireld (Atlético Madrid) nog weg uit Amsterdam.

Nu zouden dat wel eens Siem de Jong, Daley Blind en Niklas Moisander kunnen worden. “Maar daar houd ik me nog niet echt mee bezig”, reageert de oefenmeester De Boer in gesprek met De Telegraaf. “Het is natuurlijk vrijwel zeker dat Siem een stap wil maken. En dat is ook normaal, vind ik, als je zo lang bij Ajax speelt en drie keer op rij kampioen bent geworden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.