AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax en Antalyaspor rond, Enoh wil naar Frankfurt’

Ajax en Antalyaspor hebben een akkoord bereikt over de transfer van Eyong Enoh. De speler in kwestie gaat echter liever in Duitsland aan de slag en wacht daarom op een bod van andere belangstellende clubs.

Tijdens de onderhandelingen met de Turkse club bedwong Ajax een koopgarantie. Dat betekent dat Antalyaspor verplicht is om de international van Kameroen na het seizoen over te nemen voor het vastgestelde bedrag van 800.000 euro, zo meldt De Telegraaf. De voorzitter van de club liet al weten blij te zijn met de aanwinst, maar de kans bestaat dat Enoh toch niet komt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.