AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

John Heitinga mist goede gevoel en blaast overgang naar West Ham af

John Heitinga stond met anderhalf been op Upton Park maar besliste op het laatste moment anders. De verdediger van Everton heeft het bod definitief naast zich neergelegd. “De deal is definitief van de baan”, aldus Heitinga in gesprek met De Telegraaf. “En dat heeft niets met de financiën, maar alleen met het gevoel te maken. Ik sta voor misschien wel de belangrijkste beslissing in mijn loopbaan en dan moet alles passen. Na de gesprekken kwamen we helaas tot de conclusie dat dit niet het geval was.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.