AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Louis van Gaal blijft gewoon in beeld bij Tottenham Hotspur’

De voorzitter van Tottenham Hotspur Daniel Levy had vorige week een gesprek met Louis van Gaal. Ze keken samen naar de wedstrijd Spurs – Southampton en spraken zes uur lang met elkaar. De volgende dag maakte het bestuur bekend om Tim Sherwood voor de komende 1,5 jaar vast te leggen als nieuwe hoofdcoach.

Van Gaal leek een dienstverband bij Tottenham zodoende te kunnen vergeten, maar volgens de Sunday Mirror is niets minder waar. De krant claimt dat Levy erg onder de indruk is geraakt van de visie van Van Gaal en dat de huidige bondscoach van Oranje in beeld blijft. Na het WK, wanneer Van Gaal vertrekt bij het Nederlands elftal, zou de oefenmeester weer benaderd kunnen worden door Levy. Wat er dan met Sherwood moet gebeuren, is niet bekend.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.