AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax bevestigt: ‘Wij zijn bezig met aantrekken van Ola John’

Ola John is kandidaat nummer één om de rechterflank van Ajax te komen versterken. Directeur voetbalzaken Marc Overmars bevestigt zaterdag het gerucht dat zijn club zich bij Benfica heeft gemeld om de aanvaller tijdelijk over te nemen.

A Bola schreef vrijdag dat Ajax met Benfica in gesprek is over een verhuur van de 21-jarige John. “Dat klopt”, zegt Overmars een dag later in De Telegraaf. Volgens de Portugese krant willen de Amsterdammers 400.000 euro betalen voor de buitenspeler, maar wil Benfica vooralsnog meer geld zien. Ajax wil bovendien een optie tot koop in de overeenkomst laten opnemen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.