AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Seedorf en Stam topkandidaten om nieuwe trainer van AC Milan te worden’

Clarence Seedorf is de voornaamste kandidaat om Massimiliano Allegri op te volgen als hoofdcoach bij AC Milan. De 37-jarige Seedorf, die momenteel nog als voetballer actief is bij Botafogo, wil bij Milan Jaap Stam meenemen als zijn assistent. Dat meldt Corriere dello Sport.

De 41-jarige Stam bevindt zich hedendaags bij Ajax in de rol van assistent en verdedigerstrainer. Hij traint in Amsterdam zowel de jeugd, de beloften als het eerste elftal van Ajax. Seedorf wil de oud-centrumverdediger van onder meer Manchester United en AC Milan, meenemen naar Milaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.