AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘KNVB wil Danny Blind als opvolger van Hiddink bij Oranje’

Guus Hiddink heeft een principeakkoord met de KNVB over een bondscoachschap tot en met het EK 2016. Daarna blijft hij bij de nationale voetbalbond betrokken in een leidende rol binnen het technisch kader. Belangrijk is nu de eerste assistent naast de nieuwe bondscoach, die moet namelijk klaargestoomd worden voor de periode 2016-2018.

Hiddink en de KNVB hopen dat de assistent die na het WK 2014 naast Hiddink zit, vanaf de tweede helft van 2016 op eigen benen kan staan als bondscoach. Ronald Koeman was de belangrijkste kandidaat, maar de huidige Feyenoord-trainer ziet niets in een rol als assistent. Bij een definitieve ‘nee’, is Danny Blind de eerstvolgende optie, meldt De Telegraaf.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.