AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax denkt serieus na over Guus Hupperts’

Guus Hupperts zou binnenkort wel eens het shirt van Ajax kunnen gaan dragen. De aanvaller van Roda JC Kerkrade kan namelijk op belangstelling van de Amsterdammers rekenen, zo liet hoofdtrainer Frank de Boer weten op de persconferentie voorafgaand aan de confrontatie tussen beide teams.

“Het is gewoon een interessante speler, wij volgen zijn ontwikkeling. Als je kijkt wie op dit moment de beste rechtsbuitens van de Eredivisie zijn, dan kom je al snel bij hem uit. Wij denken serieus over hem na, ja. Hij scoort ook vaak”, aldus de oefenmeester van de Nederlandse topclub.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.