AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-target zet toch krabbel onder Blackpool-contract’

Een flinke tegenvaller voor Ajax. Tom Ince zal op korte termijn tóch zijn handtekening zetten onder een nieuw contract bij Blackpool. De 21-jarige Engelsman beschikt momenteel nog over een aflopend contract bij de club uit de Championship, waardoor een vertrek in januari tot de mogelijkheden behoorde.

Er heerste lange tijd onduidelijkheid over de toekomst van Ince. De club bood hem onlangs al een nieuwe verbintenis aan, maar bereikte tot dusver geen akkoord. Alles leek er dan ook op te wijzen dat de aanvaller de club wilde verlaten. Volgens de Daily Expres is Ince echter vastberaden bij Blackpool te blijven en de club te helpen bij de strijd om promotie naar de Premier League.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.