AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Liverpool wil Luis Suarez kwart miljoen per week aanbieden’

Luis Suarez lijkt weer gelukkig te zijn in Liverpool en dat moment wil de club aangrijpen om de sterspeler te verleiden tot het tekenen van een nieuw contract. Dat meldt de BBC. De Reds zijn bereid om van de Uruguayaan de best betaalde speler in de clubhistorie te maken.

Dankzij de doelpunten van Suarez doet Liverpool dit seizoen mee om de landstitel. Op de achtergrond sluimert ondertussen al tijden de belangstelling van clubs als Arsenal en Real Madrid en aan die geruchten wil de Engelse club nu een einde maken. Dat die wens een hoge prijs heeft, neemt men daarbij voor lief.

De topaanvaller tekende ruim een jaar geleden nog een contract tot 2016 dat hem 120.000 euro per week oplevert. Naar verluidt is Liverpool bereid om dat salaris te verdubbelen als Suarez wil verlengen. Directeur Ian Ayre vloog deze week naar Spanje om dit voorstel te bespreken met Pere Guardiola, de zaakwaarnemer van Suarez

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.